Skræddersyet ansigtsbehandlinger

Vores skræddersyet ansigtsbehandlinger er vores behandlinger hvor du kun skal tage stilling til tiden på din behandling. Vi sammensætter din skræddersyet behandling til dig og dit behov. Her er der mulighed for at bruge alle former for massageteknikker, redskaber og produkter. Vi sørger for at booste din hud og tilføje næringsstoffer så din hud vil komme i balance og være gennemfugtet.

Du kan både nyde en afslappende ansigtsbehandling, optimerer din hudtilstand, få hjælp til hudproblemer eller alt på samme tid. Du vælger selv behandlingen, hvorefter vi skræddersyer den til dine specifikke behov.

Når din behandling er afsluttet, vil din behandler give dig grundig vejledning og anbefalinger til, hvordan du plejer din nybehandlet hud bedst muligt, og dermed opnår det bedste resultat.

Behandlinger og priser

Afspændingsmassage (125 kr.)

Afspændingsmassage er en god start på din behandling med 15 minutters afspændingsrygmassage. Vi sørger for, at du kommer helt ned i gear og får løsnet skuldre og nakke op, inden du skal modtage din behandling.

Skræddersyet 60 min. (795 kr.)

Behandlingen er til dig, der gerne vil arbejde i dybden med ét fokusområde herunder fx. akne, rosacea, pigmentering eller lifting.

Skræddersyet 75 min. (950 kr.)

Behandlingen er til dig, der gerne vil arbejde dedikeret på 2 fokusområder eller vil have ekstra fokus på massage og velvære.

Skræddersyet 90 min. (1295 kr.)

Behandlingen er til dig, der gerne vil have den fulde oplevelse med fokus på resultat, velvære samt hele kropsafstresning. I denne behandling vil der være sat tid af til at komme i dybden samt få dig helt ned i gear.

Precious skin (1195 kr.)

Den luksuriøse ansigtsbehandling er til alle hudtyper med fokus på nærende, udglattende og fugttilførende masker, koncentrater og pleje tilsat dyrebare elementer fra perler, diamanter, krystaller og ædelsten.