Klassiske ansigtsbehandlinger

Vores klassiske ansigtsbehandlinger er vores basis ansigtsbehandlinger, som vi allerede har sammensat for dig. Vi tager dig med ind i en tidszone af afspænding og velvære, hvor du er i fokus. For at opnå det bedste resultat giver vi dig en personlig oplevelse der afspejler vores ekspertise og erfaring for at hjælpe dig.

I alle behandlinger tilbyder vi dig som en lille ekstra service ved at guide dig til, hvordan du bedst muligt plejer din hud i hverdagen. 

Behandlinger og priser

Klassisk ansigtsbehandling (695 kr.)

En klassisk ansigtsbehandling er en ansigtsbehandling som passer til alle.
Her har vi lidt af det hele til en basis ansigtsbehandling.

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning med massageteknikker, toner, eksfoliering inkl. ansigtsdamp, let dybderens af urenheder, let ansigts- og bryst/nakke massage, ansigtsmaske efter hudtype og afsluttende produkter.

Der vil efter behandlingen blive givet vejledning i hjemmeprodukter til din hudtype/hudtilstand. 

Teenagebehandling (550 kr.)

Denne behandling er til unge i teenagerårene, som gerne vil have hjælp til sin hud. 

Fokuset kan enten være at at få renset ud i urenhederne som kommer af de hormonelle forandringer der sker i kroppen eller at have fokus på fugt og næring til huden.

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning, eksfoliering af huden inkl. ansigts damp, dybderens af urenheder. en beroligende og absorberende ansigts maske samt afsluttnede produkter.

Efter behandlingen vil der anbefales produkter til hjemmebrug, der vil hjælpe med at holde huden i balance. 

Diamant og oxygen boost (850 kr.)

Denne behandling er til dig, som ønsker både at få peelet, det øverste lag af huden, minimeret rynker, fine linjer, pigmenteringer, tørhed, acne ar, fedtet hud, stor porret hud og finpudse din hud struktur, samt der bliver tilført fugt til huden gennem Oxygen maskinen, fra DermaOxy.

Fire & Ice (795 kr.)

Denne Intensive kliniske ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at toppudse huden, og derved reducere fine linjer og rynker såvel som at udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelse.
Grundlaget for dette fantastiske behandlingssystem er en kombination af to terapeutiske masker.

Den kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18 %), Mælkesyre, Citronsyre, Æblesyre, Retinol, Vitamin B3 og Antioxidanter – herunder Grøn te ekstrakt.

Den anden maske, REJUVENATING MASQUE, er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende; Hyaluronsyre, Aloe Vera, Grøn te ekstrakt, Lakridsekstrakt, Vindruekerneekstrakt og Rosmarinekstrakt.

Fire & Ice behandlingen fra iS Clinical er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende, behandlingen er specielt velegnet til:

- Reducering af fine linjer og rynker for en mere ensartet, og glat overflade i huden.
- Fremmelse af cellefornyelsen.
- Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud.
- Hyperpigmentering /solskader.
- Dybderens af porerne.
- Fjernelse af overskydende talg/hudfedt.
- Forbedring af urenhud /Akne
- Forbedering af rosacea.

Dybderens (550 kr.)

I vores dybderens har vi fokus på at få renset godt ud af urenheder/talgknopper, samt at berolige huden.. 

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning,  eksfoliering af huden inkl. ansigts damp , dybderens af urenheder, en beroligende og absorberende ansigts maske samt afsluttende produkter. 

Der anbefales efterfølgende produkter til at hjælpe med at holde huden  i balance og til at bekæmpe urenheder fremover.