Ejer af Beauty by Louise - kosmetiker

Louise

Louise er stifteren bag klinikken Beauty by Louise, som hun stiftede i 2014. Louise døjede med hudproblemer som teenager, hvilket motiverede hende til at lære om hudens opbygning samt hjælpe andre med samme problemer. Louise er en dygtig kosmetiker som altid er nærværende og med et smil på læben. Hendes ekspertise inden for kosmetik og hudpleje vil sikre, at du er i gode hænder, når du besøger klinikken.

kosmetiker

Mie

Mie er en omsorgsfuld kosmetiker, der skaber en rolig og afslappet atmosfære, hvor kunderne kan føle sig trygge og velplejede. Hun er opmærksom på detaljer og stræber altid efter at give sin fulde opmærksomhed til hver enkelt kunde.

Kosmetiker elev

Safina

Safina er en talentfuld og passioneret kosmetikerelev. Når hun ikke er i klinikken er på kosmetikeruddannelsen NEXT i Ishøj. Hun har stærkt teknisk flair for negle, bryn og vipper, hvor hun skaber smukke resultater for sine kunder samt en afslappet og rolig atmosfære. Med Safinas perfektionisme og imødekommende sind sikrer du dig en rigtig god skønhedsoplevelse.

Beauty by Louise

Beauty by Louise er en eksklusiv skønhedsklinik beliggende i hjertet af Trekroner, lige udenfor Roskilde. Vores team består af dedikerede og erfarne behandlere, som brænder for at give vores kunder en personlig oplevelse, der kombinerer professionelle behandlinger og ekstraordinær kundeservice.

Vi er stolte af at tilbyde en varm og indbydende atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Hos Beauty By Louise tager vi os tid til at forstå hver enkelt kundes unikke behov, og vores behandlinger er tilpasset til at levere gode resultater samtidig med at skabe en afslappende pause fra hverdagens stress og jag.

Vores mission er at skabe et rum, hvor vores kunder kan slappe af, blive forkælet og føle sig smukke både indeni og udenpå.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores klinik og give dig den ultimative skønhedsoplevelse!