1 af 3

Køb dit gavekort til ren forkælelse

Nu kan du købe et gavekort til den person, som du holder af eller blot vil forkæle lidt ekstra. Du kan både få det sendt med posten eller til afhentning i vores butik i Trekroner.

**Gavekortet er gyldigt i 3 år. Dog kan det udelukkende bruges enten i vores butik eller på vores webshop (angiv hvis er til webshoppen under 'særlige instrukser til ordren', så sender vi dig en personaliseret kode med).

Shop nu

Beauty by Louise

Beauty by Louise er en eksklusiv skønhedsklinik, der ligger midt i Trekroner, lidt udenfor Roskilde. Vores team består af dedikerede og erfarne behandlere, som brænder for at give vores kunder en personlig oplevelse, der kombinerer professionelle behandlinger og ekstraordinær kundeservice.


Vi er stolte af at tilbyde en varm og imødekommende atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Hos Beauty By Louise tager vi os tid til hver enkelt kunde, og vores behandlinger er skræddersyet til at give gode resultater samtidig med at vi skaber en tiltrængt pause fra hverdagens stress og jag.

Vores mission er at skabe et rum, hvor vores kunder kan slappe af, blive forkælet og føle sig smukke både indeni og udenpå.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken og give dig den ultimative skønhedsoplevelse!

1 af 3

Vær den bedste udgave af dig selv

Vi tror på, at alle fortjener at føle sig smukke og tilfredse med deres krop. Vores behandlinger kan hjælpe med at forbedre din naturlige skønhed og velvære - uanset om du vil forkæle dig selv eller tackle hudproblemer som uren hud, ar eller rosacea. Vores professionelle og omsorgsfulde tilgang sikrer, at du når nye højder af skønhed og velvære.

Læs om vores ansigstbehandlinger